"No Time To Die" od Billie Eilish už má konečně i klip

02.10.2020 12:22 - Filip Vahala | foto: Universal

Po odsunuté premiéře se nová bondovka "No Time To Die" snad konečně dostane do kin. A jak už to tak bývá, předchází snímku ze slavné série soundtrack od současné popové hvězdy. Tentokrát ji obstarala Billie Eilish. Titulní píseň vydala už na začátku tohoto roku, nyní se můžeme podívat i na vizuál.

"Miluju Bonda, a jsem poctěna, že toho můžu být součástí. Děkuji," svěřila se na Instagramu pětinásobná držitelka Grammy. Černobílý videoklip natočili tvůrci už v únoru, vzhledem k situaci kolem pandemie jsme si ale na jeho uvedení (stejně jako na film) museli počkat. Jediné, čeho jsme se ale dočkali, je ovšem zcela běžné zpracování. Záběry na zpěvačku prostřídané s ukázkami snímku nejsou nic inovativního. Klip tak ničím nepřekvapí, což je u osmnáctileté autorky, která kreativitou jen srší, velká škoda. Na druhou stranu, potemnělá atmosféra videa skvěle podtrhuje tajemné vyznění songu.

Samotná skladba rozděluje fanoušky série o agentovi 007 na dva tábory. Jedni ji označují za nudnou a zdlouhavou. Příznivci Billie ale ostře oponují. A není divu. Zpěvaččin bratr Finneas O'Connell oblékl typickou bondovskou melodii, na níž se podílel i proslulý filmový skladatel Hans Zimmer, do nového kabátu a ten jí sluší.

Zatímco video rodačky z Los Angeles nasbíralo necelý den po vydání kolem čtyř miliónů zhlédnutí, blockbuster s českým názvem "Není čas zemřít" budeme moci u nás v kinech vidět až od půlky listopadu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY