Titulní skladby ze všech bondovek vyjdou na CD a exkluzivním zlatém vinylu

01.10.2020 09:54 - Ondřej Kocáb | foto: udiscovermusic.com

"The Best Of Bond...James Bond". Tak zní název kompilace všech titulních písní ikonické filmové série o agentovi 007 z roku 2006. Na letošní podzim je však naplánovaná reedice doplněná o skladby z minulé dekády. V obchodech by se měla objevit 20. listopadu prostřednictvím labelů uDiscover Music a Sound of Vinyl. Komplet bude dostupný na dvou CD a v limitované edici na třech zlatých vinylech.

Historie Jamese Bonda se začala psát v roce 1962 snímkem "Dr. No". Tehdy se úvodní skladby ujalo těleso The John Barry Orchestra. Pětadvacáté bondovky bychom se měli dočkat po mnoha odkladech taktéž v listopadu. Poslední díl v hlavní roli s Danielem Craigem se jmenuje "Není čas zemřít" a hudebně jej doprovodila Billie Eilish se skladbou "No Time To Die". Aktualizovaný výběr nabídne i písně z minulého desetiletí od Adele a Sama Smithe.

Kompletní tracklist výběru "The Best Of Bond...James Bond" je následující: LP1 - The John Barry Orchestra - James Bond Theme, Matt Monro - From Russia With Love, Shirley Bassey - Goldfinger, Tom Jones - Thunderball, Nancy Sinatra - You Only Live Twice, The John Barry Orchestra - On Her Majesty’s Secret Service, Louis Armstrong - We Have All The Time In The World, Shirley Bassey - Diamonds Are Forever, Paul McCartney & Wings - Live And Let Die, Lulu - The Man With The Golden Gun / LP 2 - Carly Simon - Nobody Does It Better, Shirley Bassey - Moonraker, Sheena Easton - For Your Eyes Only, Rita Coolidge - All Time High, Duran Duran - A View To A Kill, A-ha - The Living Daylights, Gladys Knight - License To Kill, Tina Turner - Golden Eye / LP 3 - Sheryl Crow - Tomorrow Never Dies, Garbage - The World Is Not Enough, Madonna - Die Another Day, Chris Cornell - You Know My Name, Jack White & Alicia Keys - Another Way To Die, Adele - Skyfall, Sam Smith - Writing’s On The Wall, Billie Eilish - No Time To Die



DOPORUČENÉ ČLÁNKY