Dvojalbum "Cyr" od Smashing Pumpkins vyjde v listopadu

22.09.2020 14:03 - Honza Balušek | foto: Martha's Music

Zatímco někteří hudebníci v poslední době ve čtvrtek ohlásí, že v pátek vydávají novou desku, Billy Corgan a jeho Smashing Pumkins na to jdou pěkně postaru. Už dnes tak víme, že chystaná kolekce, která vyjde až 27. listopadu, se bude jmenovat "Cyr" a bude obsahovat dvacet skladeb (takže půjde o dvojalbum). Můžeme si taky prohlédnout i její obal.

Smashing Pumpkins - Cyr
© facebook Smashing Pumpkins
Kapela, kterou v současnosti tvoří Billy Corgan, James Iha, Jimmy Chamberlin a Jeff Schroeder, novinkou naváže na dva roky starou nahrávku "Shiny and Oh So Bright, Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun.". Ta ovšem obsahovala pouze osm písní a produkoval ji Rick Rubin. O produkci dvou desítek připravovaných kousků se postaral Corgan sám.

Vedle dosud zveřejněných singlů "Cyr" a "The Colour of Love" zazní čerstvá hudba Dýní i v pětidílném animovaném seriálu "In Ashes", který vytvořil sám frontman ve spolupráci s animačním studiem Deep Sky. První dvě epizody, nazvané "As The Crow Flies" a "Inspirations, Aspirations" budou mít premiéru 25. září.

Tracklist dvojdesky "Cyr" bude následující: The Colour of Love, Confessions of a Dopamine Addict, Cyr, Dulcet in E, Wrath, Ramona, Anno Satana, Birch Grove, Wyttch, Starrcraft, Purple Blood, Save Your Tears, Telegenix, Black Forest, Black Hills, Adrennalynne, Haunted, The Hidden Sun, Schaudenfreud, Tyger, Tyger, Minerva.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY