Michal David nabízí spolu s Kristínou "Na dlani" - průměrný song a pěkný klip

23.09.2020 16:42 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Michal David letos slaví hned dvě jubilea - narodil se před šedesáti lety a rovné dvě třetiny života brázdí hudební pódia. Při té příležitosti chtěl uspořádat tři velké koncerty - dva v pražské O2 areně a třetí v Bratislavě na Zimním stadionu Ondreje Nepely. Nechtěl jen tak ledajaké vystoupení, ale velkolepě pojatý program, jehož nedílnou součástí mělo být i jméno slovenské popové hvězdy Kristíny. Jako lákadlo na akce, které byly nakonec kvůli koronavirové krizi přesunuty, vznikl singl a klip k písni "Na dlani".

Její autor však v tomto případě odvedl pouze průměrný výkon s plochou melodií. Co si budeme nalhávat, za svoji kariéru složil spoustu silnějších popových i muzikálových hitů. Česko-slovenský text má na svědomí Jana Rolincová. Klip pod vedením Pavola Bigoše zpestřují artisté, především chlapské oko pak potěší pohledy na slovenskou krásku a interpretku hitů "V sieti ťa mám" či "Horehronie".

Vedle čerstvé skladby posílá Michal David fanouškům další narozeninový dárek v podobě krabice se třemi cédéčky plnými největších hitů. Jeho kolegyně Kristýna na sebe naposledy upozornila albem plným ukolébavek pro děti "Snívanky", za něž posbírala spoustu pozitivních reakcí. Za tuto spolupráci s králem českých diskoték také určitě nebude haněna.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY