Zea vydala debutové album. "Burning Light" cílí na příznivce domácího alternativního popu

19.09.2020 12:35 - Josef Martínek | foto: archiv zpěvačky

V Česku žijící slovenská zpěvačka Alžběta Ferencová alias Zea na sebe v minulých letech upozornila několika singly. Teprve nyní však nastal čas na její dlouhohrající prvotinu. Dostala název "Burning Light". Kdo by však čekal, že se na ní objeví již dříve vydané písně jako "Is This Love?" nebo "Out Of Touch", je na omylu.

Zea - Burning Light
© archiv zpěvačky
Interpretka vsadila na osm zcela nových skladeb. Společně s ní se na jejich tvorbě podílel také producent Milan André. Anglicky zpívané songy se zabývají sociálními tématy, které řeší nejen dnešní mladé ženy.

"Jde o osobní pohled a roky zkušeností, kdy mě spousta lidí od mé cesty odrazovala a dávala mi najevo, že na to nemám. V takovém případě je pro mladé lidi bez ohledu na pohlaví mnohdy těžké najít v sobě sílu a na své vysněné cestě setrvat," líčí hudebnice, kterou dobře znají také fanoušci jejího partnera, rappera Paulieho Garanda.

Album je již k poslechu na digitálních platformách. Jen pár hodin před jeho vydáním navíc Zea představila videoklip k prvnímu singlu "Hold Me". Podívat se na něj můžete níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY