vyzývá Tereza Kerndlová v optimistické novince "Jméno" - musicserver.cz">

"Pojďme se vzít," vyzývá Tereza Kerndlová v optimistické novince "Jméno"

14.09.2020 17:43 - Josef Martínek | foto: foto: archiv Terezy Kerndlové

Po velkém úspěchu loňského singlu s Kalim "Ve frontě na sny" se Tereza Kerndlová připomíná další vydařenou písní. Novinka "Jméno" je neskrývanou oslavou lásky na celý život.

"Ten pocit, kdy najde jeden druhého a svůj vztah zpečetí vlastním slibem a touží dojít až na konec společné cesty životem, je nádherný," vysvětluje Kerndlová. Text napsal její manžel René Mayer a videoklip vznikal v brněnské vile Tugendhat. Po zpěvaččině boku se představil její kamarád, YouTuber Luboš Kulíšek.

"Tento song se narodil ve španělské Marbelle, když jsem byla dobrovolně i nedobrovolně uvězněna se svým mužem na 110 dní. Měla jsem pro vás přichystaný jiný singl, ale opravdovost této skladby bohužel nebo bohudík odsunula jiné songy na 'druhou kolej'. Je až neuvěřitelné, že všechny páry, které se objevují v tomto videoklipu, jsou skutečné, a tak se nejedná o žádný komparz," pochvaluje si interpretka.

Příjemná popová skladba potěší hlavně romantické duše, svou náladou i tématem možná trochu připomene zpěvaččin deset let starý hit "Schody z nebe". Optimistické pojetí videoklipu zase ocení ti, kteří se v dnešní době místo všudypřítomné mediální hysterie raději zásobují radostí a pozitivní energií.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY