Science Killer vydávají novou desku pod křídly labelu Kabinet Records

11.09.2020 12:59 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Česko-slovenské trio Science Killer po menší personální úpravě vydává další desku s názvem "Songs About Love and Other Strange Feelings". Kapela se ve složení Martin Beláň, Marek Hampl a Ivo Lorenc stává druhým vydavatelským počinem nově vznikajícího brněnského labelu Kabinet Records. Digitálně ji najdete už 15. září a vinyly můžete nakupovat od 1. října. Do 30. září si ale můžete vinyl předobjednat v limitované edici společně s tričkem Kabinet Records za 690 Kč. A už teď se můžete naladit a poslechnout si singl "Let Me Breathe", který najdete na YouTube (nebo zde pod článkem) i s novým videoklipem.

Science Killer
© Kabinet Records
Album kapela nahrála ještě s původním basákem Martinem Musilem. O produkci, mix a master se postaral Rhys Braddock (Metronome Blues, Gerda Blank), který má na svědomí spoustu nahrávek brněnských kapel. Oproti albům "Trip to the Moon and Back" a "Circles", které je třeba poslouchat v kuse jako celek, je nová deska členěna na kratší samostatné skladby. Najdeme na ní sedm houpavých písní s drsným garážovým nádechem a klasickou psychedelií, kterou u kapely dobře známe.

Pokud chcete slyšet desku živě, dorazte 4. října do Kabinetu MÚZ, kde kluci své nové album pokřtí. Na této akci je doprovodí kytaroví mágové a zaklínači Tomáš Palucha tentokrát s Vítkem (Rutka Laskier) za bicíma. Palušáky všichni dobře známe jako směs klasického českého hardcoru, který se přes špinavou psychedelii dostává až k ambientu a temnému post-rocku. Společně se Science Killer promění váš večer v hudební extázi.

Nebrněnští nemusejí smutnit. Kapelu můžete vidět ještě tady:

12.9. Bratislava - koncerty na garážích
2.10. Tábor - Cesta
3.10. Sušice
31.10. Praha



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY