Cosmic Gate v sobotu zavzpomínají na své klasické hity i na to nejlepší ze žánru trance

16.10.2020 21:26 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Druhá vlna pandemie roztříštila všechny plány hudebníků na bohatou podzimní koncertní sezónu, a tak se stále větší množství z nich postupně uchýlilo k placeným přenosům živých či nedávno zaznamenaných koncertů. Podobný osud zasáhl také taneční scénu, i DJové a producenti se proto předbíhají v tom, co výjimečného svým posluchačům nabídnou. Se svojí troškou do mlýna například přispěchají v sobotu 17. října němečtí Cosmic Gate. Vsadí přitom na klasiku.

Legendární trancové duo, jehož členové již dlouhá léta žijí v Americe, mělo letos opravdu akční rok. Stihlo vydat novou DJskou kompilaci, vytvořilo několik skvělých remixů a nedávno vydalo s kolegou Andrewem Bayerem i nový singl "The Launch". A teď to pánové zkoušejí s minisérií placených internetových vystoupení. Třetí říjnový den odehráli první a představili v něm své aktuální hudební počiny a žánrové novinky. V tom dalším se všichni vrátíme do minulosti.

Během dvouhodinového setu s podtitulem "The Classics" zaznějí ty nejzásadnější trancové kousky posledních dvou dekád v čele s hity jako "Exploration of Space", "Fire Wire" nebo "The Wave", dojde však i na zásadní hymny jejich DJských a producentských kolegů. Vstupenky na digitální event stojí 9 dolarů (asi 200 Kč) a můžete je zakoupit zde a k nim přibrat třeba i speciální tričko k tomuto eventu. Majitelé zakoupených e-ticketů získají přístup ke streamu a budou si ho moci přehrávat neomezeně až do konce října.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY