Nick Cave vydá v září svůj sólový koncert z Alexandra Palace. Půjde i do kin

04.09.2020 14:34 - Jiří V. Matýsek | foto: facebook interpreta

Na konci července uspořádal Nick Cave unikátní one-time-only event s názvem "Idiot Prayer: Nick Cave Alone at Alexandra Palace". Sólové vystoupení, jen klavír a Cave osobně, měli možnost sledovat všichni, kdo si pořídili vstupenky. Virtuální koncert tak v jednu chvíli propojil fanoušky napříč celou planetou.

Nyní se intimní událost, během níž zazněly hitové skladby i relativně nové kusy z dosud poslední desky "Ghosteen", vrátí a v jednom večeru proletí kinosály. Do kalendářů pište datum 5. listopadu. Snímek bude navíc k vidění v rozšířené podobě - celkem dojde na třiadvacet položek.

O dva týdny později, tedy 20. listopadu, se audio podoba záznamu objeví na pultech obchodů jako dvoj-CD a dvoj-LP, samozřejmostí jsou i streamovací služby. Jako jakýsi trailer k uvedení do kin a na nosiče Cave zveřejnil video se závěrečnou písní celého večera "Galleon Ship".

Tracklist alba "Idiot Prayer" bude následující: Spinning Song, Idiot Prayer, Sad Waters, Brompton Oratory, Palaces of Montezuma, Girl in Amber, Man in The Moon, Nobody's Baby Now, (Are You) The One That I've Been Waiting For?, Waiting For You, The Mercy Seat, Euthanasia, Jubilee Street, Far From Me, He Wants You, Higgs Boson Blues, Stranger Than Kindness, Into My Arms, The Ship Song, Papa Won't Leave You, Henry, Black Hair, Galleon Ship.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY