Katy Perry ve "Smile" znovu dokazuje, že to nejlepší už má za sebou

15.08.2020 17:47 - Josef Martínek | foto: YouTube / Katy Perry

Zdá se až neuvěřitelné, jak prudký sešup kariéry potkal Katy Perry. Zatímco její vrstevnice Beyoncé či Lady Gaga dokázaly fanoušky už nejednou překvapit a tím si udržet jejich pozornost, někdejší stroj na hity (v USA jich hned devět trůnilo v čele žebříčku) se zasekl. Z výsledků dosavadních singlů ze zpěvaččiny nadcházející páté řadovky "Smile" její vydavatelství určitě radost nemá. Všechny zůstaly daleko předaleko za top desítkou.

Titulní "Smile" to pravděpodobně nezmění. V červenci vydaná písnička je jen další jednoduchá odrhovačka s podtitulem "přijela pouť", hitovosti ani euforičnosti "Teenage Dream" nebo "I Kissed A Girl" se však v žádném případě neblíží. Po původním performance videu se nyní dočkala také klasického videoklipu, o žádný vizuální zázrak se ale nejedná.

Celá pointa videa vězí v tom, že Katy, s už nepřehlédnutelným těhotenským břichem, si doma upeče dort a sedne si k videohře s cirkusovou tematikou. Od té doby přebírá hlavní úlohu animovaná postavička, která je interpretce nápadně podobná.

Důvod k tomu, abyste si klip pustili podruhé, vám Perry zkrátka nedá. Novinka postrádá nápad i jiskru, z pojetí klipu je navíc patrné, že ani vydavatelství už své někdejší hvězdě číslo jedna moc nevěří a nechce do ní investovat. Album "Smile" vyjde 28. srpna a zatím z toho kouká jeden velký malér.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY