Katy Perry posouvá vydání alba "Smile", budete si jej ale moci pořídit v několika verzích

06.08.2020 11:14 - Tomáš Navrátil | foto: Facebook Katy Perry

V době, kdy by se Katy Perry měla spíše připravovat na narození svého prvního potomka a plánovat svatbu s Orlandem Bloomem, se naplno věnuje propagaci své další studiové desky s názvem "Smile". Nicméně Katy Perry míní a Covid-19 mění, a tak se původně plánované datum vydání 14. srpna posouvá o dva týdny, tedy na 28. srpna. Jestli se zrovna do tohoto data koronavirus lekne a někam uteče, to netušíme.

Jako menší satisfakci za odsunuté datum si zpěvačka připravila několik alternativních coverů nahrávky, které si můžete po omezenou dobu objednat přímo na jejích oficiálních stránkách. V tomto se patrně inspirovala u své, nyní již kamarádky, Taylor Swift, jejíž nečekaně vydané album "Folklore" existuje rovněž s několika různými obaly. U Katy je alespoň výhodou to, že pokud se vám nelíbil ten podivný obal se smutným klaunem, budete mít k dispozici několik jiných ucházejících variant. Album bude k dostání jak na CD, tak i na picture vinylu.

Zároveň bylo prozrazeno, že k většině skladbám bylo natočeno i doprovodné video. Nových verzí by se dokonce měly dočkat již dříve zveřejněné singly "Never Really Over" a "Harleys in Hawaii". Jestli se bude jednat jen o jednoduchá videjka ve stylu nedávno zveřejněného videa ke "Smile", nebo půjde o výpravné snímky, bude jisté až na konci srpna.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY