Cold Blue dal své debutové desce letní tvář

05.08.2020 12:14 - Jaromír Koc | foto: Black Hole Recordings

Německý DJ a producent Tobias Schuh, který je v hudebním světě znám pod pseudonymem Cold Blue, vydal svůj debut "Winter" teprve v listopadu minulého roku. Díky posledním klidnějším měsícům ale měl čas songy z něj přepracovat a dát jim letní hábit. Fanouškům tak nyní nabízí titul pojmenovaný "Summer Chills".

Cold Blue - Summer Chills
© facebook interpreta
Základ alba, které přináší deset songů, tvoří nové, letně laděné verze písní ze zmiňované prvotiny. Ty Cold Blue doplnil několika tanečními novinkami, které vytvořil v době pandemie. U některých z nich sice vycházel taktéž z hudebních nápadů z "Winter", ale přetvořil je natolik, že vznikly úplně nové kusy. Jak autor sám dodává, snažil se, aby atmosféra všech songů byla velmi pozitivní, symbolizovala aktuální roční období a posluchačům vlila do žil novou energii.

Titul "Summer Chills" je prozatím k mání digitálně, v polovině srpna bude k dispozici i jeho fyzická verze, kterou si již nyní můžete předobjednat zde. Bohudík zkrátka nepřijdou ani čeští fanoušci taneční hudby - k nám se titul dostane s malým zpožděním díky distribuci koncem srpna.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY