Říjen bude ve znamení nového alba Melanie C

22.08.2020 15:19 - Jaromír Koc | foto: facebook Melanie C

Vzhledem k tomu, že se aktivity kapely Spice Girls v letošním roce omezují pouze na vydání jejich úspěšných alb na barevných vinylech, některé členky této čtveřice se poslední měsíce opětovně plně soustředí na své sólové kariéry. Tou první, která o sobě dala vědět, je Melanie C - na říjen ohlásila nové album.

Melanie C - Melanie C
© facebook Melanie C
První indicie zpěvačka zveřejnila již v březnu tohoto roku, kdy představila singl "Who I Am". Koncem května následovala další ochutnávka pojmenovaná "Blame It On Me" a nedávno pak šestačtyřicetiletá rodačka z britské vesničky Whiston fanouškům vyzradila o desce veškeré informace.

Její v pořadí osmá studiovka dostala prostý název "Melanie C" a k mání bude již od 2. října tohoto roku. Kolekce deseti písní se dočká hned několika formátů. Kromě jednodiskového CD si fanoušci mohou pořídit i deluxe 2CD set se dvěma bonusovými songy a čtyřmi remixy, dále bude k mání kazeta, klasický černý nebo limitovaný fialový vinyl a nejdražším dostupným formátem bude trojvinyl průhledné barvy, ke kterému bude přibalena kniha a tři umělecké litografie. Pokud navštívíte zpěvaččin oficiální web, většinu formátů můžete předobjednat s jejím podpisem.

Dodejme, že zpěvačka má v plánu vydání alba podpořit i evropským turné, které bude čítat devatenáct zastávek a mělo by odstartovat koncem dubna 2021 v Lisabonu. Aktuálně na koupi láká singlem "In And Out Of Love", jehož video najdete níže. Dodejme ještě kompletní tracklist: Who I Am, Blame It On Me, Good Enough, Escape, Overload, Fearless, Here I Am, Nowhere To Run, In And Out Of Love, End Of Everything.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY