Corey Taylor ze Slipknot nachystal na říjen svou první sólovou desku

30.07.2020 16:46 - Jiří V. Matýsek | foto: Patrik Bouzek / musicserver.cz

Corey Taylor se za svou téměř tři desítky let trvající kariéru vyprofiloval coby jeden z nejzajímavějších hlasů současné metalové, respektive rockové scény. Největšími zářezy na jeho pažbě jsou bezesporu Slipknot a Stone Sour, čas od času ale vystoupil i sólově. Slibovaného debutu pod jeho vlastním jménem se ovšem dočkáme až letos. Nahrávka s názvem "CMFT" se na pultech obchodů a streamovacích službách objeví 2. října tohoto roku.

Najdeme na ní celkem třináct položek, přičemž zprávu o vydání alba doprovodily do světa hned dvě z nich - "CMFT Must Be Stopped" a "Black Eye Blue". Je už tak jasné, že se Taylor bude držet spíše své hardrockové tváře než té hrubě metalové známé z maskované bandy.

První song se s úspěchem pouští i do rapových vod. Zdatně mu v tom sekundují profíci Tech N9ne a Kid Bookie, ale také sbor složený z Taylorových kolegů a kamarádů. A že je to pořádná sebranka - mihnou se například kytarista Anthrax Scott Ian, Nergal z Behemoth, frotman Judas Priest Rob Halford, Lars Ulrich z Metalliky, Marilyn Manson a jeho bývalý kytarista John 5, Randy Blythe z Lamb Of God, děvčata z Babymetal, ... Hostů je v klipu skutečně hodně.

Píseň "Black Eye Blue" je k dispozici pouze jako audio a je spíše mírnějším hardrockovým kusem, který nijak nepřekračuje obvyklé mantinely tvorby Coreyho Taylora. Obě můžete poslouchat níže.

Tracklist desky "CMFT" bude následující: HWY 666, Black Eyes Blue, Samantha's Gone, Meine Lux, Halfway Down, Silverfish, Kansas, Culture Head, Everybody Dies On My Birthday, The Maria Fire, Home, CMFT Must Be Stopped (Feat. Tech N9ne & Kid Bookie), European Tour Bus Bathroom Song.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY