LP je v klipu k "The One That You Love" za rančerku

25.07.2020 13:00 - Ondřej Hricko | foto: facebook LP

Miliarda přehrání i osmnáct prvenství v hitparádách. To je jen hrubý výčet úspěchů hitu zpěvačky LP "Lost On You", který dobyl svět. A proč ho připomínáme? Právě spoluautor písně Nate Campany a její producent Mike Del Rio se podíleli i na novém singlu "The One That You Love", který je první skladbou od vydání poslední desky "Heart To Mouth" z roku 2018.

Skladbu LP nahrála v mexickém San José del Cabo a je příjemným žánrovým mixem, kterému dominuje zcela samozřejmě zpěvaččin vokál, ale i precizní produkce. Svým nábojem ji směle můžete řadit k nejvýraznějším písním této hudebnice.

Videoklip, který singl doprovází, LP pořídila v době pandemie. Natáčel se pod zkušeným dohledem režiséra Darrena Craiga, který v minulosti spolupracoval s takovými jmény, jako je Rihanna, Kanye West či Shakira. Ve snímku můžeme vidět hlavní protagonistku, jak se projíždí na koni kolem ranče Big Sky v kalifornském Simi Valley. Pozornému divákovi a fanouškovi televizní tvorby neunikne jeho zjevná podoba s tím fiktivním ve sci-fi seriálu "Westworld". Na závěr připomeňme, že Laura Pergolizzi bude jednou z hvězd odloženého ročníku Colours Of Ostrava.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY