7krát3 a Mike Trafik vydávají společný singl "Brko a deka"

22.07.2020 15:55 - Tisková zpráva | foto: Nedori PR

"Pojď ven a vem brko a deku," vyzývá zpěvák 7krát3 v letním songu, o jehož produkci se postaral Mike Trafik. Po skladbě "Boh dal love" tak jde o druhý společný funky singl a zároveň se jedná o první singl z nadcházejcí desky Mikea Trafika, kterou aktuálně připravuje. Videoklip ke skladbě "Brko a deka" naleznete už nyní na YouTube kanále labelu Bigg Boss a samozřejmě dole pod článkem.

Objev české R&B scény 7krát3 nezahálí a poté, co v lednu vydal své debutové album s názvem "I", nyní přichází s novým singlem "Brko a deka". "Když mi Mike Trafik poslal pár beatů, vyskočil na mě tenhle totálně skvělej funky beat a já hned věděl, že ho chci udělat. Nebylo to lehký, protože beat byl staršího data a bylo dost pracný dohledat všechny podklady a stopy. Nakonec se po několika probdělých nocích Trafikovi povedlo beat najít ve starém počítači a mohla začít moje práce na textu a zpěvech," vypráví 7krát3.

Beat prošel faceliftem a výsledkem je letní pozitivní vibe. Ke skladbě vznikl i autentický nízkonákladový videoklip, který skrytou kamerou sleduje minipříběhy 7krát3. Ten vás tak vezme například na chill do pražské Stromovky nebo na procházku Pařížskou ulicí. Režie videoklipu se ujmul již tradičně B. Buttler pod pseudonymem Ninjamin Bukler, který stojí za většinou vizuálů zpěváka.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY