Pentatonix ve větším: americké hvězdy se vrátí v květnu 2021 do O2 areny

02.07.2020 09:33 - Tisková zpráva | foto: Sony Music

Beznadějně vyprodaný koncert Pentatonix zhatila na jaře pandemie, teď ale přinášíme dobrou zprávu jak pro ty, kteří mají svou vstupenku, tak ty, kterým se ji sehnat už nepodařilo. Spolu s novým termínem totiž oznamujeme i přesun do O2 areny. Tam Pentatonix vystoupí 25. května 2021. Vstupenky budou v prodeji prostřednictvím Ticketmaster a Ticketportal od 7. července.

Majitele vstupenek na letošní termín bychom rádi upozornili na tyto informace. Původní vstupenky na stání platí i na nové místo konání. Všem držitelům vstupenek na sezení budou automaticky vyměněna místa na nejlepší místa v O2 areně a zaslány nové elektronické vstupenky. Výměna bude probíhat automaticky v delším časovém horizontu, prosíme zákazníky o trpělivost. Zákaznickou podporu kontaktuje výhradně v případě, že vám nový termín nevyhovuje, a to do 31. srpna, kdy skončí refundace vstupenek.

Trojnásobní držitelé ceny Grammy a několikanásobně platinoví Pentatonix si fanoušky získali hlavně díky YouTube, kde tuto a cappella skupinu odebírá více než sedmnáct milionů uživatelů a celkový počet zhlédnutí všech videí přesahuje hranice čtyř miliard. Na svém kontě mají nespočet desek plné originálních a cappella verzí známých skladeb. Svůj poslední projekt "At Home EP", kterým Pentatonix reagují na současnou pandemii, vydala skupina teprve před pár dny. Nahrávku doprovází i video ke skladbě "Home", které stejně jako celá nahrávka vzniklo přímo v pokojích členů skupiny.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY