J.A.R. zahájili Lucerna Music Bar - Open Air

24.06.2020 16:16 - Tisková zpráva | foto: Petr Klapper

Letní scéna Lucerna Music Baru přivítala včera první stovky návštěvníků, které na pražské Výstaviště přilákal zahajovací koncert J.A.R. Ti na přírodní open air scéně vystoupí ještě dvakrát - dnes a zítra.

V těsné blízkosti Křižíkovy fontány a nejrozsáhlejšího pražského parku Stromovka vznikla letní scéna Lucerna Music Baru, na které se do konce léta vystřídají na čtyři desítky předních českých a slovenských hudebníků. Po triatlonu J.A.R. převezme štafetu již tento pátek Ben Cristovao, dále se představí Mig 21, Tomáš Klus, Monkey Business, Horkýže Slíže, Poletíme?, Queenie, Gaia Mesiah, Pokáč a spousta dalších.

Vedle plejády českých a slovenských hudebních hvězd nabízí Lucerna Music Bar Open Air výjimečnou atmosféru v zeleni pod korunami staletých stromů a komfortní zázemí plné posezení a stánků s pestrou gastro nabídkou. Pro návštěvníky bude areál zpřístupněn již od 16.00. "Po týdnech intenzivní práce bylo krásné vidět, když se areál zaplnil návštěvníky, kteří vytvořili fantastickou atmosféru. Myslím, že se nám podařilo vytvořit takovou hudební oázu, která k pražskému létu patří a kde si návštěvníci užijí kromě kulturního zážitku i tolik potřebný relax," říká Michal Filip za Lucerna Music Bar, který akci pořádá ve spolupráci s Přehrady Fest.

Vstupenky na Lucerna Music Bar Open Air pořídíte na pokladně a webu Lucerna Music Baru, kde je i přesný rozpis jednotlivých koncertů, a na GoOut.cz. Kapacita areálu a bezpečnostní a hygienická pravidla jsou přizpůsobeny aktuálně platným pravidlům stanoveným ministerstvem zdravotnictví.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY