- musicserver.cz">

Linkin Park: "Existuje nevydaný materiál s Chesterem"

24.06.2020 14:16 - David Věžník | foto: Warner Music

Zbývající členové skupiny Linkin Park prozradili, že existuje píseň, kterou fanoušci dosud neslyšeli a na níž zní hlas zesnulého frontmana Chestera Benningtona. V průběhu nedávného živého přenosu na platformě Twitch to řekl Mike Shinoda.

Jedná se o song, který se nedostal na sedmé (a poslední) album formace "One More Light". Jmenuje se "Friendly Fire" a podílel se na něm i dlouholetý spolupracovník kapely Jon Green. Dle Shinodových slov však příznivci numetalové legendy výsledek hned tak neuslyší. "Pro vaši informaci, budete si muset počkat doslova roky, než si ho budete moci poslechnout," svěřil se.

Jako taková záplata však působit dubnové prohlášení baskytaristy Davea "Phoenixe" Farrella, podle nějž Linkin Park začali pracovat na nových skladbách. Na tento pátek nachystala album se staronovým materiálem i jedna z Chesterových předchozích skupin Grey Daze. Kolekce "Amends" přinese její starší písně v nových verzích, na jejichž natáčení se podílel právě i její bývalý zpěvák. Singl "B12" si můžete pustit pod článkem.

Od Benningtonovy sebevraždy letos uplynou tři roky. Shinoda mezitím vydal sólové EP "Post Traumatic".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY