Tekashi 6ix9ine s Nicki Minaj trackem "Trollz" provokují všechny hatery

14.06.2020 16:03 - Ondřej Kocáb | foto: Facebook Nicki Minaj

Čekali jste, že vězení nadobro ukončí kariéru amerického rappera Tekashiho 6ix9ine a na jeho tvorbu a tvář už tak často nenarazíte? Ale kdeže. Daniel Hernandez je zpět a netrvalo to ani tak dlouho. Krátce poté, co byl propuštěn, vydal singl "GOOBA" a návrat nyní stvrzuje za pomoci nikoho jiného než Nicki Minaj, která hudební byznys taktéž párkrát opouštěla.

Jejich společný singl se jmenuje jednoznačně "Trollz". Právě tito dva jsou kvůli častým snahám rozdmýchat nějaký ten mediální spor, především přes Twitter, za internetové trolly často označováni. Naposledy se Tekashi snažil vytočit kolegy z branže Arianu Grande a Justina Biebera.

Zcela zapomenutelný track, utápějící se v často pubertálně pojatých verších, samozřejmě doprovází pořádně barevný videoklip. Oba interpreti jsou poznat hned od prvního střihu. Čtyřiadvacetiletý rodák z Bushwicku neztratil žádný ze svých barevných zubů, Nicki je tradičně velmi odvážně oděná a nechybí ani další z koupelí s její dámskou partou. Dvojice k sobě ladí duhovými barvami a na logo si k sobě pro jistotu přizvala i žraloka se stejným barevným laděním. Ocenit se však dá, že vše vzniklo na malém prostoru jednoho pokoje v jediném domě, ve kterém se až do srpna smí rapper pohybovat.

Tekashi 6ix9ine strávil ve vazbě sedmnáct měsíců. Původní obžaloba zahrnují distribuci tvrdých drog, vydírání, objednávku vraždy či likvidaci příslušníků znepřátelených gangů mu přidělila 48 let za mřížemi. Díky přiznání a následné spolupráci mu však byl trest zkrácen na necelé dva roky. Ani ty však nakonec nedodržel a coby astmatik byl kvůli hrozbě koronavirové nákazy propuštěn již začátkem dubna.

Zajímavostí "Trollz" je, že veškerý výtěžek z prodeje a streamů půjde neziskové organizaci The Bail Project, poskytující finanční pomoc osobám zatčeným během protestů proti systematickému rasismu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY