Cocotte Minute zakončí turné k "Czeko" koncertem v Paláci Akropolis

11.06.2020 12:09 - Ondřej Hricko | foto: Nedori PR

Druhou část turné k oslavám patnáctého výročí debutu "Czeko" nu-metalových Cocotte Minute přerušila pandemie a s ní spojená omezení. Přesto se šňůru nakonec povede řádně ukončit, a to koncertem v pražském Paláci Akropolis, kde zahrají již 20. června.

"Když jsme na podzim 2019 vyrazili na 'Czeko 15 let tour', ani ve snu nás nenapadlo, že ho budem muset pro velkej zájem protáhnout na půl roku. A už vůbec nás nenapadlo, že ho nakonec nedojedem kvůli světový pandemii. Kolem 'Czeka' se vždycky děly ku*va silný věci, ale že to bude až takovejdle masakr, to by prostě nikdo nikdy nevymyslel. Díky tomu čínskýmu sajrajtu jsme se ale už ke stovkám nebo možná k tisícům z vás nedostali, a tak to prostě nenecháme!" komentuje aktuální situaci lídr skupiny Martin Zeller.

Jelikož je kapacita koncertu omezená, bude možné ho sledovat také online s možností příspěvku prostřednictvím portálu Donio. Vybrané prostředky poslouží k natočení videoklipu k písni "Křič nahá!". Vstupenky stojí 390 Kč a jsou k dostání na webu Paláce Akropolis. Další termíny vystoupení během léta budou Cocotte Minute postupně zveřejňovat.

Až do středy 17. června můžete na musicserveru soutěžit o vstupenky na tento koncert i o CD "Czeko".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY