LP překvapila fanoušky vydáním svého prvního živáku

02.06.2020 18:35 - David Věžník | foto: YouTube LP

LP - Live in Moscow
© facebook interpreta
Také LP měla na rok 2020 velké plány a také jí je zkazila ta č*nská chřipka. Na velkolepé celosvětové turné vyrazí až po Silvestru, jako náplast si však pro své fanoušky připravila překvapení - v pátek zčistajasna vydala své první živé album.

Kolekce se jmenuje "Live in Moscow" a posluchačstvu nabízí záznam z ruské metropole pořízený loni v Crocus City Hall. "Tahle show byla zářným příkladem vášně, lásky a náklonnosti, které jsem sdílela se svým tamějším publikem," svěřila se americká písničkářka, již tehdy aplaudovalo na šest tisíc lidí. "Jsem neskutečně šťastná, že si tento nezapomenutelný koncert může nyní poslechnout každý. Spasibo!" dodala.

Živák nabízí těchto sedmnáct písní: Dreamcatcher, When We're High, Dreamer, No Witness / Sex On Fire, The Power, Die For Your Love, Tightrope, One Night In The Sun, Girls Go Wild, Recovery, House On Fire / Paint It Black, Other People, Shaken, Special, Muddy Waters, Strange, Lost On You. Do světa jej vyprovázejí záběry finále vystoupení, které patřilo (pochopitelně) megahitu "Lost On You". Naznačují, že audio verzi dost možná brzy bude následovat i videozáznam.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY