Korn přijedou do Prahy až za rok

04.06.2020 07:33 - Jaromír Koc | foto: Loma Vista Recordings

Celosvětová koronavirová krize zapříčinila zrušení či přesunutí všech dlouho očekávaných koncertů zahraničních hvězd. Mnoho z nich nové termíny ohlásilo s velkým předstihem, jednou z těch, které své fanoušky natahovaly do poslední chvíle, byla americká kapela Korn.

Světové turné k aktuálnímu albu "The Nothing" alifornská formace odstartovala v lednu doma v Americe, stihla však odehrát jen třiadvacet vystoupení. Poté, stejně jako všichni ostatní z hudební branže, přestala koncertovat a čekala, až se situace uklidní. Možná se ovšem stáhla do ústraní možná až moc - plánované jarní evropské zastávky tohoto roku muzikanti přesunuli jen pár dní předtím, než měla evropská část šňůry začít.

Jejich fanoušci ale mohou být v klidu, většina vystoupení dostala nové termíny. Korn tak nakonec zahrají i v Praze, jen o rok později. A to téměř přesně na den - show, plánovanou původně na 30. května 2020, přesunuli na 28. května 2021. Místem konání zůstává Tipsport Arena. Již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a další jsou nyní opět k dispozici v obvyklých předprodejích sítí Ticketmaster a Ticketportal.

Otazník prozatím zůstává viset nad předkapelou. S Korn měla do Prahy dorazit francouzská skupina Gojira, na svých sociálních kanálech však žádné informace o náhradních datech prozatím nezveřejnila. Zda se k americké legendě za rok v Praze připojí, ukážou tedy až další týdny.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY