G-Eazy zahodil masku drsného rappera. Ve "Free Porn, Cheap Drugs" se představuje jako indie rocker

21.06.2020 09:09 - Simona Knotková | foto: instagram.com/g_eazy

Může nás v roce 2020 ještě něco překvapit? Očividně ano. Třeba G-Eazyho singl "Free Porn, Cheap Drugs". Nejen že v něm americký rapper vyměnil hiphop za zasněný indie rock, jako stvořený pro letní road tripy, ale navíc... zpívá. A i když to zavání průšvihem, po oklepání se z prvotního šoku je třeba uznat, že to zní dost dobře (rozhodně o několik levelů líp, než když se o podobnou transformaci pokoušejí někteří jiní).

Jak se interpret vyjádřil na Instagramu, právě tohle je jeho skutečné já. Cestu k němu našel během koronavirové izolace. "Ještě před osmi týdny jsem nevěděl, že něco takového potřebuju natočit. Svět se obrátil vzhůru nohama, ale mnoho z nás dostalo příležitost popřemýšlet o sobě a vyrůst. Tento projekt reprezentuje místo, kde se nacházela má hlava a srdce. Je to upřímné a čisté - jsem to já. Berte, nebo nechte být - takhle se cítím," vzkázal svým fanouškům v příspěvku.

Skladbu doplňuje nízkorozpočtový videoklip, nesoucí se v podobně rozvolněném duchu. Celá karanténní nahrávka pojmenovaná "Everything's Strange Here" vyjde 26. června.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY