Static-X nechali v klipu k "All These Years" ožít zesnulého Wayna Statica

16.05.2020 18:16 - Ondřej Hricko | foto: facebook Static-X

Americká industriální metalová kapela Static-X se v roce 2018, čtyři roky po smrti lídra Wayna Statica, dala znovu dohromady a započala plány na natáčení alba s novým zpěvákem. Oficiálně jeho jméno dosud neoznámila (označuje jej tajemným kódem Xer0), na dvojdílné desce "Project Regeneration" se ale vedle jeho hlasu objeví také některé původní nahrávky vokálů zesnulého Statica.

Jednou z nich je i druhý vypuštěný elektrizující singl "All These Years". Skupina k němu navíc natočila povedený klip. Režisér Matt Zane v něm vypráví o mládí původního lídra, jeho zakořeněné lásce k rockové hudbě i o vzniku jeho ikonického účesu. Členům Static-X, kteří evidentně vnímají Waynův nepostradatelný vliv na vývoj tvorby formace, se navíc povedlo do videa vtěsnat několik záběrů jeho tváře.

Producentem comebackového počinu "Project Regeneration" je věhlasný Ulrich Wild. První díl s podtitulem "Volume 1" měl původně vyjít 29. května, kvůli výrobním odstávkám způsobeným pandemií byl však posunut na 10. června.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY