- musicserver.cz">

Leeroy Thornhill: "Na novém albu The Prodigy se pracuje"

14.05.2020 18:21 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

V březnu tomu byl rok, kdy se svého života dobrovolně vzdal ústřední muž The Prodigy Keith Flint. I přes nenahraditelnou ztrátu se skupina rozhodla pokračovat dál a již v loňském roce ohlásila návrat do studia. Další podrobnosti o novém počinu, který by mohl být její osmou dlouhohrající nahrávkou, dosud nevíme. Podle jejího bývalého klávesisty a tanečníka Leeroye Thornhilla je ale možná jen otázkou krátkého času, než něco z toho uslyšíme.

"Celou dobu jsem s kluky v kontaktu. Sešli jsme se na výročí Keithovy smrti a šli jsme ven oslavit jeho život. Užili jsme si to. Vím, že Liam chce dokončit album The Prodigy, na kterém pracuje, ale nevím, jak daleko s ním je," prozradil Thornhill v podcastu herce Paula Danana "The Morning After". Hudebník, který se nyní věnuje DJingu, působil v sestavě kapely od jejích počátků až do roku 2000.

V rozhovoru s Dananem také zavzpomínal na zesnulého frontmana: "Je to zničující. Není dne, kdy bych na něho nemyslel, a obvykle se při tom musím usmívat. Tenhle chlap přinášel radost milionům a milionům lidí. Nakonec se rozhodl udělat to, co udělal, a nezáleží na tom, jak moc to bolí a jak moc nás to mrzí."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY