Lady Gaga vydá album "Chromatica" koncem května. Mezi hosty jsou Ariana Grande i Elton John

08.05.2020 07:52 - Josef Martínek | foto: Interscope Records

Původní dubnový termín vydání alba "Chromatica" Lady Gaga sice kvůli koronaviru padl, ale fanoušci nemuseli smutnit dlouho. Zpěvačka totiž oznámila, že její šestá studiovka bude dostupná již 29. května.

Lady Gaga - Chromatica
© facebook interpreta
A připojila i některé podrobnosti, včetně přebalu, který si můžete prohlédnout vlevo. Co se týče hostů, oslovila například Eltona Johna, Arianu Grande či jihokorejskou dívčí skupinu Blackpink. Mezi novými písněmi bude samozřejmě i první singl "Stupid Love", který vyšel již na konci února.

"Věřím, že až deska vyjde, pochopíte, že mi jde o to, abychom společně tančili, potili se, objímali se, líbali se a abychom udělali nejbombastičtější oslavu všech dob," zdůvodňovala interpretka na konci března změnu data vydání očekávané novinky. Už dříve uvedla, že šestnáct skladeb se bude zabývat spektrem barev a jejich různorodostí.

"Je to deska o uzdravování, o odvaze... třeba i v lásce. Podle mě je velice důležité neustále myslet na to, že někoho milovat vyžaduje hromadu odvahy," sdělila držitelka Oscara za song "Shallow".

Tracklist základní edice alba "Chromatica" vypadá následovně: Chromatica I, Alice, Stupid Love, Rain On Me (feat. Ariana Grande), Free Woman, Fun Tonight, Chromatica II, 911, Plastic Doll, Sour Candy (feat. Blackpink), Enigma, Replay, Chromatica III, Sine from Above (feat. Elton John), 1000 Doves, Babylon.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY