H.E.R. po svém nahrála "Wrong Places", vítězný song soutěže Songland. A povedlo se

09.05.2020 08:51 - Filip Pešta | foto: Facebook H.E.R.

Písničkářka H.E.R. (akronym pro Having Everything Revealed), jejíž album "I Used to Know Her" si vysloužilo nominaci na Grammy, před pár dny vydala nový singl "Wrong Places". Za jeho vznikem stojí skladatelská soutěžní show Songland.

Seriál měl premiéru v květnu loňského roku a jeho cílem je zviditelnit mladé talentované autory. Vybraní šťastlivci mají za úkol vytvořit nový hit, dostávají tak možnost představit svoji tvorbu širší veřejnosti a dostat se ke spolupráci se známými producentskými jmény. Poslední dubnovou epizodu vyhrála herečka, zpěvačka a bývalá soutěžící amerického The Voice Raquel Castro. H.E.R. se tehdy v pořadu objevila coby hvězdný host a nyní právě tuto vítěznou skladbu nazpívala a vydala.

Produkce se ujal frontman OneRepublic (a porotce soutěže) Ryan Tedder a nutno říct, že soul-gospelovému kusu rozhodně dodal potřebnou jiskru. Dostává se nám tak čistého spojení zpěvu a akustické kytary v poněkud komplexnější harmonii, úderně korigované hiphopovým beatem. Výsledný dojem by se dal přirovnat k pohlazení od někoho, koho máte opravdu rádi. Jsou v tom zkrátka ty správné emoce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY