Green Day posílají z karantény EP "New Otis Big Guitar Mix"

04.04.2020 16:54 - Ondřej Kocáb | foto: Reprise / Green Day

Je tomu teprve dva měsíce, co Green Day vydali svou třináctou studiovku "Father Of All Motherfuckers". Během panující karantény však nezahálejí - pro své fanoušky připravili další nahrávku. Jde o nové verze tří songů, které se již objevily na trojalbu "¡Uno! ¡Dos! ¡Tré!" v roce 2012. Nyní vycházejí jako EP "New Otis Big Guitar Mix".

Konkrétně jde o písně "Lazy Bones", "Wild One" a "Oh Love". Název celé kolekce odkazuje jednak ke studiu Otis v Oaklandu, kde celá nahrávka před osmi lety vznikala, jednak k tomu, v čem se vyznačuje nový mix. Příznivci se tak mohou těšit na výraznější kytarové party.

Kromě toho frontman skupiny Billie Joe Armstrong před časem ohlásil takzvané "No Fun Mondays". Každé pondělí se tak dočkáme coveru některé jeho oblíbené skladby. První předělávkou se stala hitovka "I Think We're Alone Now", kterou v roce 1967 vydali Tommy James & The Shondells. Minulé pondělí pak došlo na "You Can't Put Your Arms Around A Memory" od Johnnyho Thunderse. V této aktivitě chce zpěvák pokračovat až do odvolání nouzového stavu, který momentálně po celém světě panuje.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY