"Bylo nám dobře a bude nám líp" - musicserver.cz">

Jelen v klipu "Jehnědy" vzkazuje: "Bylo nám dobře a bude nám líp"

01.04.2020 08:24 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Jelen se rozhodl potěšit svět novým klipem k songu "Jehnědy". Požádal o spolupráci i početný zástup fanoušků, aby přispěli svými podomácku natočenými snímky ke skladbě, jejíž text je aktuálnější, než se mohlo kdy dřív zdát. "Od začátku to byla písnička, která vystihovala všechno, o čem naše muzika je - o naději, síle, odvaze všechno zvládnout, a i když zrovna všechno nejde podle plánů, tak hlavně vydržet, protože špatný časy nikdy netrvaj' věčně," vysvětluje pohnutky kapela.

Text přitom napsal frontman Jindra Polák už před lety, během zimního soustředění na Lipně. "Byl to přesně ten den, kdy se zima pomalu, ale jistě začne překlápět do jara, slunce se probudí a začne mít sílu a sníh a led ještě drží, ale pod ním, v hlíně a ve větvích stromů se začíná probouzet život. Přišlo to úplně z ničeho nic, vcelku a tak, jak to v tom refrénu i zůstalo," říká sám autor.

A celé dílko je fajn, příjemně se poslouchá, hezky se na něj kouká. V těchto dnech působí jako balzám na pocuchané nervy. Radost má i sama skupina. "Záběry, co nám přišly, nám zvedly náladu a je úžasné vidět, kolik úsilí tomu všichni věnovali a kolik legrace u natáčení zažili. Snad z těch záběrů ucítíte stejnou pozitivní energii a dokážeme ji společně nasměrovat správným směrem a poslat dál," věří.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY