Rihanna opět zpívá. Hostuje v songu "Believe It" od PartyNextDoora

31.03.2020 11:52 - Katka Šebestová | foto: Roc Nation Records

Rihanna v prosinci šokovala své fanoušky prohlášením, že nové album má sice hotové, ale vydat jej nehodlá. Holt byznys s líčidly a spodním prádlem je pro ni teď prioritou a na hudební dráhu se jí zatím vracet zřejmě moc nechce. Nekonečné čekání na její nový materiál nyní zkrátil PartyNextDoor. Barbadoskou zpěvačku si přizval do jedné skladby své studiovky "Partymobile".

Rihannin příspěvek v písni "Believe It" nese svůj příběh. Původně měla být klidná, R&B hitovka v područí PartyNextDoora a jeho přítelkyně. Krátce před vypuštěním celého kotouče do éteru poslal mladý Kanaďan se svými producenty nahrávku slečně Fenty a čekal, zda se ozve. Ozvala. Své verze poslala jen čtyři dny před vydáním, a tak je samotní tvůrci měli možnost slyšet až v den premiéry.

A povedly se. Smyslná, houpavá melodie je protkaná milostným napětím při rozpravě dvou osob. Song je svou povahou podobný legendární "My Boo" od Alicie Keys a Ushera. Akorát tehdy dvojici stačila milostná vyznání a přesvědčování, dnes to musí být protkané všemi těmi pussies a bitches. PartyNextDoor se ve své tvorbě vyznačuje tím, že jeho R&B je pohodovou křižovatkou devadesátkového Ushera a současného Drakea v jeho melodičtější poloze (kterou známe třeba z "Find Your Love " nebo "Hold On, We're Going Home"). Rihanna je zde skvělým zpestřením a zároveň nadějí, že ji hudba přece jenom neomrzela.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY