HOUSERatack Night poprvé 10. dubna

29.03.2003 11:08 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Houseratack Night
© facebook interpreta
10.4.2003 od 20.00 vypukne první z pravidelných měsíčních HOUSERatack Nights v pražském Futurum Music Baru.

HOUSERatack Night 10. dubna 2003 bude prvním z pravidelných měsíčních křtů kompilací HOUSERatack. Každý měsíc na společném koncertě vystoupí hudební skupiny, které jsou ten měsíc vydávány. Kmotrem nového CD bude vždy posluchačsky nejúspěšnější interpret z kompilace předchozí. Každý z platících diváků obdrží maxisingl vybrané skupiny zdarma! (Underwear - maxi singl "Feeling Wind", No Feeling - maxi singl "Look At Me", Four Roses - maxi singl "Nevěřím", Bianka - maxi singl "Měj se krásně"). V rámci večera také proběhne soutěž o ceny v hodnotě 6.000,- Kč! Průvodcem večera bude moderátor TV Stanice O Tomáš Volek. Vstupné 100,- Kč.

Nově vzniklé hudební vydavatelství MediAtack každý měsíc vydává 10.000 ks kompilačních maxisinglů coby neprodejnou přílohu kulturního týdeníku Houser. Na HOUSERatack CD se měsíčně objeví skladby českých skupin začínajících i zavedených. Interpreti jsou vybíráni bez žánrového omezení - od punku, přes rock, blues či jazz až k popu a taneční scéně. Každá z vydávaných skupin zároveň dostává možnost vydání svého vlastního prodejného maxisinglu. Písně skupin jsou týdně nasazovány do hitparád Rádia Kiss 98 a Rádia Delta. Hlasování zároveň probíhá na internetové Hitparádě české muziky - www.998866.cz.

HOUSERatack Night 10. dubna 2003 bude oficiálním koncertním křtem dubnové kompilace. Březnové skupiny Matahari & Boomerang pokřtí dubnové Underwear (jungle-drum'n'bass), No Feeling (sk8 punk), Four Roses (rock) a Bianka (pop rock)! Naživo zahrají No Feeling, Matahari, Boomerang a Underwear.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY