Kryštof místo koncertů v divadlech zahrají v úterý online

10.03.2020 11:09 - Honza Balušek | foto: facebook Kryštof

Vzhledem k rozšiřování nákazy novým typem koronaviru přistoupila dnes vláda České republiky k uzavření škol a zákazu pořádání kulturních akcí s návštěvností nad sto lidí. Pořadatelé a umělci na novou situaci postupně reagují, zasáhla například kapelu Kryštof, která měla právě vyrazit na akustické turné po divadlech.

Richard Krajčo & spol. sice ruší nejbližší koncerty, ale jako malou náplast uspořádají dnes, tedy v úterý 10. března, od 18.00 speciální přenos vystoupení, které na chystané divadelní turné připravili.

Celé vyjádření kapely z jejich facebookového profilu následuje níže:

Přátelé, kamarádi, fanoušci... Samozřejmě nás aktuální vývoj celé situace ve společnosti mrzí a její dopad na to, co pro sebe navzájem děláme...

Aktuální rozhodnutí vlády respektujeme, bohužel zákaz společenských akcí přichází zrovna před startem našeho divadelního turné, které jsme nepovažovali vzhledem k nízkým kapacitám za ohrožené vývojem posledních týdnů... Nicméně teď už je jisté, že nejbližší koncerty JenomPísničkyTour neproběhnou v plánovaných termínech, ale rozhodně vás ani nás o tyto hezké společné chvíle nechceme připravit.

A tak zůstáváme optimisty, jakmile to situace dovolí, budeme hledat náhradní termíny pro všechna divadla a přejeme si nejen kvůli koncertům, ať aktuální hrozba a všechna negativa s tím spojená, brzo prominou... Jako malé poděkování za pochopení a pozitivní přístup pro vás DNES v 18:00 uděláme stream z původního soustředění na divadelní koncerty...a předat aspoň takto na dálku trocha radosti z JenomPisnicek do všech událostí....

Děkujeme a těšíme se, až se budeme moci v klidu a bez obav a restrikcí zase potkat spolu s vámi na koncertech.... Richard Krajčo, kluci a celá KryštofFamily"



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY