Vyhrajte 5 x CD KATE RYAN / 5 x CD DJe BOBA / 3 x CD DIGITUS IN RECTO / CD + vstup na TARAF DE HAIDOUKS / 4 x vstup na ČECHOMOR v Praze / 4 x vstup na FAST FOOD / 4 x vstup na HOUSER ATTACK NIGHT

30.03.2003 20:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Vítám všechny soutěžechtivé, protože další týden s novým soutěžemi je tu. Pro odběr informací o soutěžích emailem se zaregistrujte zde.

Kate Ryan - Different
© facebook interpreta
První soutěž pro tento týden pořádáme ve spolupráci s vydavatelstvím EMI a bude se týkat nového alba mladé belgické zpěvačky Kate Ryan s názvem "Different". Ta se sice prosadila se dvěmi francouzsky zpívanými skladbami z repertoáru Mylene Farmer ("Désenchantée" a "Libertine"), ale její album je z větší části nazpíváno anglicky. Pokud se vám její taneční úprava "Désenchantée", která v české rádiové hitparádě vystoupala až na třináctou pozici, líbí, zkuste si zasoutěžit o 5 x CD.

Do kvízu o 5 x CD Kate Ryan "Different" vstoupíte tady.

DJ Bobo - Visions
© facebook interpreta
Druhou soutěž pro tento týden pořádáme ve spolupráci s vydavatelstvím BMG. To nedávno vydalo nové album švýcarského hitmakera DJe Boba s titulem "Visions" (recenzi najdete zde), které uvedl pilotní singl "I Believe". Na desce najdete celkem patnáct tanečních pecek a u nás můžete vyhrát 5 x CD, z nichž dvě jsou dokonce podepsané samotným DJem Bobem.

Do kvízu o 5 x CD DJe Boba "Visions" vstoupíte tady.


Digitus In Recto - Switch!!!
© facebook interpreta
Slovenská kapela Digitus In Recto rozhodně nepatří mezi žádné nováčky - počátky kapely se datují už do roku 1994. Po několika demonahrávkách se až však koncem března 2003 prezentují svým debutovým albem "Switch!!!", které vydává Crystal Production. O kapele, která sama svůj styl charakterizuje jako "moderní crossover, nu-rock, nu-metal", se můžete více dozvědět na jejich stránkách a po přečtení recenze u nás můžete nyní soutěžit o 3 x CD.

Do kvízu o 3 x CD Digitus In Recto "Switch!!!" vstoupíte tady.

Čtvrtou soutěž pro tento týden pořádáme ve spolupráci s agenturou Rachot, která k nám pravidelně vozí různé balkánské dechovky a vozí je také už opakovaně. Takoví rumunští Taraf de Haidouks u nás nejsou žádnými nováčky, tentokrát vystoupí 8. dubna v pražském klubu Roxy a jeden z vás se na koncert nejen podívá, ale také vyhraje jejich CD.

Do kvízu o CD a vstup na koncert Taraf de Haidouks vstoupíte tady.

Kapela Čechomor se do širokého povědomí veřejnosti dostala svým albem "Proměny", kde své divoké rockové úpravy lidových skladeb oděla za pomoci Jaze Colemana do orchestrálního hávu. Celá úspěšná doba spojená s touto deskou bude definitivně završena na šestikoncertním turné (včetně Bratislavy), které zasáhne v Česku postupně Brno (5.4.), Ostravu (7.4.), Plzeň (9.4.), Prahu (11.4.) a Hradec Králové (17.4.) a na němž Čechomor doprovodí Collegium českých filharmoniků a Lenka Dusilová. Na MusicServeru můžete díky agentuře Dream Productions tento týden vyhrát čtyři volné vstupy na kocert v Praze.

Do kvízu o 4 x vstup na pražský koncert Čechomoru vstoupíte tady.

Ska se i v Česku pomalu stává velmi oblíbeným stylem, hlavně pro návštěvníky koncertů, o čemž třeba svědčí i úspěch slovenských Polemic. 10. dubna se v pražském klubu Roxy uskuteční další Ska Night, na které vystoupí Fast Food a All No Stars. Vy u nás můžete nyní na tuto akci vyhrát čtyři volné vstupy.

Do kvízu o 4 x vstup na Ska Night vstoupíte tady.

Poslední soutěž pro tento týden pořádáme ve spolupráci s vydavatelstvím MediAtack, které nedávno začalo s vydáváním maxisinglů různých kapel a také s kompilací přibalovanou k časopisu Houser. 10. dubna proběhne v pražském Futurum Music Baru křest dubnové kompilace, živě zde vystoupí kapely No Feeling, Matahari, Boomerang a Underwear, každý návštěvník navíc dostane jeden maxisingl dle svého výběru zdarma. Upoutávku na akci si můžete přečíst tady, a pak se můžete pustit do soutěže o čtyři volné vstupy.

Do kvízu o 4 x vstup na HOUSERatack Night vstoupíte tady.

Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (Taraf de Haidouks, Ska Night a HOUSERatack jen pět), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Poté, co absolvujete celý kvíz, vás vyzveme k zadání jména, emailu... a poté můžete jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně odpoví na nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, budeme mezi nimi výherce losovat. A pokud nezodpoví vše správně nikdo, budeme stejným systémem vybírat z těch, kdo odpověděl správně na 9 otázek nebo 8...

Výherci soutěží z minulého týdne: CD Roxette vyhráli Karel Nýdl z Prahy, Šárka Kodytková z Olomouce, Markéta Maláriková z Břeclavi, Milan Vašák z Brna a František Brantál z Prahy. CD Ery vyhráli Ivan Vávra z Moravské Třebové, Martin Křepel z Liberce, Katka Krsná Prahy, Jaroslav Kytka z Charvatské Nové Vsi a Vladimír Vrbas z Brna. Tričko Melanie C vyhráli Zuzana Bendová z Opařan, Petra Černá z Prahy a Jana Tůmová z Prahy. Všem výhercům gratulujeme, ceny jim přijdou poštou. Výherci volných vstupů na koncerty Čechomoru a Supergrass budou vyrozuměni emailem.

Potvrzené soutěže pro následující týdny:

3 x DVD Elánu "História legendy I." / 3 x CD Laury Pausini "From The Inside" / 3 x CD "Krysař OST" / Vstupenky na koncerty Čechomoru v Hradci Králové / 5 x vstup na akci k nové desce Madonny / 2 x vstup na koncert + 3 x CD Polemic (7. - 13.4.)
5 x CD Linkin Park "Meteora" / 5 x CD "Dance Factory Hits 2" / 3 x 3 maxisingly z vydavatelství Media Atack / Vstupenky na koncert Petera Lipy / 4 x vstup na Hypnotix / 5 x vstup na akci k nové desce Linkin Park / 3 x nové číslo Xmagu (14. - 20.4.)
5 x CD Scooter "The Stadium Techno Experience" / 3 x CD Petera Lipy "Beatles In Blue(s)" (21. - 27.4.)
5 x CD Madonny "American Life" / 3 x CD "Miki je král" kapely Mikiho pupík (28.4. - 4.5.)
Vstupenky na koncert Mikiho pupíku (5. - 11.5.)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY