Biffy Clyro vydají desku "A Celebration Of Endings" 15. května

07.03.2020 16:05 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Skotská parta Biffy Clyro na letošní rok přichystala další porci muziky. Její osmá řadovka se bude jmenovat "A Celebration Of Endings" a vyjde 15. května. K dispozici jsou již předprodeje nejrůznějších balíčků, ať už s kazetou, cédéčkem nebo vinylem (klasicky černým, barevným i jako picturedisc). Kromě informací o novém počinu představila formace také druhý singl s názvem "End Of".

Vedle něj a pilotní skladby "Instant History" bude na albu dalších devět písní. Z nich fanoušci mohou znát ještě "Tiny Indoor Fireworks", která několikrát zazněla během poslední festivalové sezóny. Produkce následovníka kolekce "Ellipsis" z roku 2016 se ujal Rich Costey.

"Název 'A Celebration Of Endings' vychází ze snahy vidět ve změnách raději příležitost než smutek," prozradil frontman Simon Neil a dodal: "Každá změna znamená postup a vývoj. Můžete si zachovat vše, co jste doposud milovali, a zanechat všech starostí. Je to o pokusu převzít zpátky kontrolu." Kapela následně vyjede na turné po Evropě a na podzim také po Spojených státech.

Tracklist desky "A Celebration Of Endings" je následující: North of No South, The Champ, Weird Leisure, Tiny Indoor Fireworks, Worst Type of Best Possible, Space, End Of, Instant History, The Pink Limit, Opaque, Cop Syrup.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY