Lady Gaga dává se "Stupid Love" vzpomenout na éru své největší slávy

28.02.2020 14:19 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

Náš web Gagaserver, tedy musicserver, bude mít pro nadcházející období moc pěkné žně. Lady Gaga totiž pro rok 2020 nachystala své nové, v pořadí šesté studiové album, jehož předzvěstí je nový singl s názvem "Stupid Love".

Nová písnička na první poslech nenavazuje na úspěšně rozjetou vážnější a dojemnější polohu, se kterou zpěvačka v poslední době sklízela jedno ocenění za druhým, ale vrací se k elektro-popovým érám, jež ji vynesly na piedestal nejzajímavějších a nejplodnějších zpěvaček planety. "Stupid Love" totiž zní jako z období alba "Born This Way". Elektronický podklad je téměř totožný s úspěšným pilotním singlem, který drtil rádia a Madonnu před devíti lety. Taneční vibrace má pořádné, bridge chytlavý, ale v refrénu trochu ztrácí dech, protože ho skoro ani nemá.

Zhruba před dvěma měsíci na internet uniklo údajné demo této písničky. Originál se ovšem v ničem neliší od dříve uniklé skladby, takže zpěvaččino rozhořčení o krádežích hudby bylo oprávněné.

K písni byl rovnou zveřejněn i videoklip. Ten svojí barevností upomíná jednak na éru alba "ARTPOP", ale i k čím dál více módnímu K-popu, který se na nás z asijských zemí valí snad ještě rychleji než koronavirus. Gaga si ve videu může utancovat kyčle a je milé, že se zase jednou pustila do ztřeštěnějšího období.

V závěru videa se pak objeví nápis "Chromatica", který zřejmě upomíná na samotný název nové desky, jejíž datum vydání nebylo prozatím prozrazeno.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY