OneRepublic se vrátí do Prahy. V listopadu zahrají v O2 areně

02.03.2020 07:28 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Americká pop-rocková skupina OneRepublic právě ohlásila další letošní koncerty v Evropě. Jednou ze zastávek bude i naše hlavní město, kde se aktuálně šestice z Colorada představí po téměř šesti letech. Dne 6. listopadu budou mít fanoušci nač se těšit. Vstupenky v cenovém rozmezí 1 390 - 1 990 Kč jsou k mání v sítích TMaster a TPortal.

Úspěch kapely OneRepublic tkví především ve velmi dobře napsaných a vyprodukovaných popových písních, za jejichž zrodem stojí primárně frontman Ryan Tedder. Tento čtyřicetiletý multiinstrumentalista si fanoušky dokáže podmanit nejen svým charismatickým vzhledem, ale i nezaměnitelným hlasem, který v mnoha případech vyvolává i husí kůži.

Aktuálně formace z Colorado Springs platí za jednu z nejoblíbenějších pop-rockových uskupení vůbec a každý její nový singl je další trefou do černého. K dnešnímu dni mají OneRepublic na svém kontě čtyři řadovky a téměř tři desítky úspěšných singlů. Poslední položkou v jejich diskografii je album "Oh My My", které vyšlo v říjnu roku 2016. Od té doby se soustředí výhradně na vydávání singlů, ale jak se zdá, na jaře tohoto roku se nakonec dočkáme další studiové desky, která by se dle slov frontmana měla jmenovat "Human".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY