Deset let poté oslaví kytarovou scénu z počátku 90. let

25.03.2003 11:52 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Ultramix CD Hurá kytary
© facebook interpreta
Časopis Ultramix a Rádio 1 se rozhodly uspořádat ojedinělou vzpomínkovou akci Deset let poté, která má za cíl potěšit všechny milovníky nezávislé kytarové scény z počátku devadesátých let.

Na zvláštním koncertu 2. dubna v Paláci Akropolis tak vystoupí kdysi kultovní skupiny Toyen, Prouza a Helmutova stříkačka. Během koncertu pak bude slavnostně pokřtěna kompilace časopisu Ultramix "Ten Years After aneb Hurá kytary", která je součástí březnového čísla časopisu a která nabízí podrobný průřez tím nejlepším, co naše indie-scéna za svou existenci nabídla. Vše bude živě přenášet i Rádio 1. Živá vystoupení doplní alternativní retro diskotéka Rádia 1 s někdejšími kultovními DJskými postavami, které se pravidelně objevovaly v klubech jako Bunkr nebo U Zoufalců. V roli diskžokejů se po letech objeví Michal Máka, Libor Lisý, Honza Dědek, Josef Sedloň a duchovní otec Ultramixu a autor kompilace Radek Lacina.

Těšit se tak můžete na hudbu skupin jako The Farm, Jesus And Mary Chain, Ride, Soup Dragons, Boo Radleys, House Of Love atd. Nebudou chybět ani drobné retro performance. Pozor koncert začíná již od 19:30!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY