Nothing, nowhere. v prosinci vystoupí v MeetFactory s albem "Ruiner"

10.02.2020 15:16 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Joseph Edward Joe Mulherin, lépe známý pod pseudonymem nothing, nowhere., vydal své druhé album "Ruiner". Na počátku roku 2018 se přestěhoval do New Yorku, kde začal skládat nové písničky s vědomím, že se musí zcela oprostit od okolního světa. Na 9. prosince ale plánuje cestu do Prahy a koncert v MeetFactory. Vstupenky za 440 Kč + poplatky jsou k mání v sítích GoOut a Ticketmaster. V případě nevyprodání vstupenek v předprodeji pak budou na místě v den koncertu za 540 Kč.

V roce 2017 vydal své první průlomové album "Reaper" a tíha očekávání ho natolik svazovala, že práci na druhé desce přirovnává k vydechnutí. "Chtěl jsem se vrátit na začátek, zpátky k tomu, proč jsem se vlastně zamiloval do hudby," říká. "Prožít meditativní zenový stav. To album je jako deník, zápis toho, kde jsem v životě nyní. Hodně věcí se mění a já nevím, jak se s tím vyrovnat. 'Ruiner' je o reakci na změnu a o učení se, jak se pohybovat kupředu, když váš život není to, co býval."

Na albu se mísí vlivy Franka Oceana a Jamese Blakea s druhou vlnou emo, která hudebníka ovlivnila při dospívání. "Chci lidem svou hudbou nadále pomáhat. Chci vytvořit podstatnou změnu prostřednictvím hudby. Moje texty se hodně dotýkají úzkosti a deprese a na turné jsem potkal hodně lidí, kteří s tím bojují. Chci, aby lidé věděli, že nejsou sami. Hudba lidem pomáhá z izolace. Je to skvělý pocit někomu pomoct a já doufám, že se to desce 'Ruiner' podaří."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY