David Koller uspořádá na Vranově svůj festival

08.02.2020 15:39 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Kollerfest. To je název nového festivalu na jižní Moravě. Stojí za ním populární hudebník David Koller, který se podílí na dramaturgii i konceptu. Uskuteční se 22. a 23. května na Vranovské přehradě. Mezi vystupujícími bude například Ben Cristovao, Pokáč, Mucha, David Stypka, Prago Union, Katarzia, Pískomil se vrací, Royal Gipsy, Cimbal Band a samozřejmě David Koller s kapelou. Ten se navíc návštěvníkům předvede také jako DJ a přiveze ochutnat i svoje vlastní víno. Role moderátorek se zhostí Ester Geislerová s Johanou Ožvold. Vstupné je v prodeji v síti xticket.cz.

"V podstatě celý život jezdím po festivalech a za ty roky vím, co se mi na nich líbí a co ne. A všechny tyto zkušenosti a postřehy hodlám s mým týmem zúročit na Kollerfestu. Kromě výběru hudby, která je na prvním místě, je pro vystupující a diváky důležité i místo. Proto jsme vybrali Vranov na jižní Moravě s krásným okolím, navíc kousek od místa, kde nyní žiju," popisuje David Koller.

Podle Kollerova manažera Tomáše Staňka ovlivní místo pořádání také to, co se bude na akci servírovat k jídlu. "Gastronomie je něco, za čím lidé cestují z daleka. My jim chceme nabídnout kromě hudebního zážitku i zážitek gastronomický. Tedy jídlo místních kuchařů a potraviny zdejších farmářů. David Koller slíbil, že přiveze víno z vlastní vinice," vyjmenovává Tomáš Staněk a dodává, že pořadatelé chystají také program pro děti. "Pro návštěvníky a kamarády chystáme večer také diskotéku, kde plánuju pouštět muziku společně s Katarzií," uzavírá David Koller.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY