Jelen opět připomene Michala Tučného, chystá i vlastní open airy. Na koncerty zve videoklipem k songu "Světlo ve tmě"

03.02.2020 12:26 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Po úspěchu halového turné v roce 2018 a loňského klubového pokračování bude skupina Jelen i na jaře vzpomínat na Michala Tučného. Šňůra "Půlnoční vlak 2020" tentokrát potěší fanoušky v menších městech. Jejím hostem bude opět dcera slavného country zpěváka Míša Tučná, půjde však o poslední várku koncertů, kterých se spolu s kapelou zúčastní.

Na květen a červen už držitelé dvou Andělů plánují vlastní open airy, kde chtějí pomalu začít představovat i novinky připravované pro třetí řadovou desku. Po loňské premiéře se letos podruhé uskuteční akce Jelen & přátelé, která 16. května přiláká fanoušky do Přibyslavi. Na domácí půdě přivítá formace své hudební kamarády, mezi nimiž nebudou chybět Mirai, Voxel, Sima Martausová, Kateřina Marie Tichá ani Martyho banda.

Speciální událost se odehraje také v pražských Žlutých lázních. Na 9. června si tam sedmičlenná parta přizvala slovenské kolegy IMT Smile. Půjde o první společný dvojkoncert těchto skupin.

"Ať se na Slovensku zeptáte kohokoliv, jaká je nejlepší tuzemská kapela, řekne vám bez zaváhání, že IMT Smile. Měli jsme to štěstí, že jsme se s klukama několikrát potkali osobně v zákulisí na festivalech, byl jsem se na ně samozřejmě podívat i naživo a byl to pro mě obrovský hudební zážitek! To, že si budeme moci společně zahrát a potkat se na jednom pódiu, je pro nás obrovská čest. Moc se těšíme!" říká zpěvák Jindra Polák.

Na nadcházející vystoupení zve skupina také videoklipem, který vznikl v průběhu třech prosincových koncertů v pražském Lucerna Music Baru. Po bezmála šesti letech od vydání se svého videa dočkala píseň "Světlo ve tmě", podle které byla pojmenována debutová deska souboru. Má jít především o ukázku toho, jakou energií Jelen na pódiích oplývá.

Půlnoční vlak 2020:

8. 2. Frýdek-Místek
22. 2. Litomyšl
28. 2. Jilemnice
29. 2. Pelhřimov
13. 3. Příbram
20. 3. Domažlice
21. 3. Velké Meziříčí
28. 3. Lnáře
30. 3. Praha, Malostranská Beseda



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY