Rock For People hlásí vyprodáno

01.02.2020 10:19 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Šestadvacátý ročník festivalu Rock For People přivítá mezi 18. - 20. červnem několik desítek hvězd zahraniční a české scény. Letošními headlinery jsou pětinásobní nositelé Grammy a členové Rokenrolové síně slávy Green Day, američtí rockeři Fall Out Boy a Weezer nebo populární britští poprockeři The 1975.

Na ně a desítky dalších se sjedou lidé z České republiky i okolních států - stovky návštěvníků přijedou z Polska, Německa či Velké Británie, organizátoři ale zaznamenali zájem také ze vzdálenějších destinací jako Japonsko. Rock For People tak oznamuje vyprodání celofestivalových vstupenek, zbývá jen minimum jednodenních a VIP lístků.

"Historicky první vyprodání vstupenek na Rock For People vnímáme s ohromnou radostí, ale také jako velký závazek vůči návštěvníkům festivalu. Těm pravidelným chceme zachovat komfort, na který jsou zvyklí, nové chceme překvapit naším festivalovým areálem a všem pak připravit jedinečný festivalový zážitek. Těm, kteří se k nám letos nedostanou, doporučujeme, ať na nějaký festival určitě vyrazí. A není důležité, zda to budou Pohoda, Mighty Sounds či Colours of Ostrava, jejichž mezinárodní line-upy jsou letos mimořádné. Klidně to může být i lokální festival s kapelami z regionu," říká ředitel Rock For People Michal Thomes.

Více informací o festivalu a program naleznete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY