Mighty Oaks zveřejnili tracklist nové desky a vyslali do světa nový videoklip

24.01.2020 11:13 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Už 7. února vydá indie-folkové trio Mighty Oaks usazené v Berlíně svou třetí nahrávku nazvanou "All Things Go". Formace sice žije a působí v Německu, ale tvoří ji muzikanti z jiných zemí. Ian Hooper pochází z USA, Claudio Donzelli z Itálie a Craig Saunders z Velké Británie.

Skupina z připravované nahrávky zveřejnila před pár dny již čtvrtou píseň. Po titulní "All Things Go", "Forget Tomorrow" a nedávné "Lost Again" vysílá do světa písničku "Tell Me What You're Thinking". Ta vypráví o komplikacích v osobních vztazích těchto dní a hlavně o potížích v komunikaci.

"Komunikace je klíč a v současnosti mám pocit, že je stále horší a horší mluvit s kýmkoliv a dívat se z očí do očí. Všechno je elektronické, smajlíky, SMSky, pasivní komunikace. Nikdy nemůžete rozumět ostatním, když se s nimi nenaučíte mluvit. Tato skladba je o člověku, který se neumí rozejít se svým partnerem. Je to volání o pomoc," objasňuje zpěvák kapely Ian Hooper. Na videoklip k písni se můžete podívat pod článkem.

Tracklist alba "All Thing Go" je následující: All Things Go, Need You Now, Tell Me What You're Thinking, Lost Again, Forget Tomorrow, Crazy, Kids, What You Got, Fly to You, Light the World on Fire, Never Said Goodbye.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY