Tereza Balonová v "Neposloucháš" potvrzuje pověst velké naděje popu

23.01.2020 17:09 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Talentovaná Tereza Balonová po loňském EP "Zhasni den" a koncertech se skupinami Jelen nebo Divokej Bill nezahálí ani zkraje letošního roku. Jako singl vydává písničku "Neposloucháš", která se sice už objevila na zmíněném EP, avšak zpěvačka jí nyní spolu s producenty Martinem Ledvinou a Ondřejem Turtákem alias ODD oblékla nový kabát.

Oproti původní, folkovější verzi je podoba pro rok 2020 přece jen modernější, naštěstí ale neztratila nic ze svých předností. Znovu tak můžeme obdivovat jistotu ve zpěvaččině hlase, její přesvědčivý výraz i schopnost vykřesat uvěřitelnou emoci.

Videoklip hraje hlavně na atmosférickou notu. Natáčel se na několika místech v Praze pod vedením režiséra Ondřeje Kudyna. "Ráno jsme se všichni naskládali do auta a do večera jezdili a točili po celé Praze. Panovala skvělá atmosféra a já doufám, že je to z videoklipu cítit," prozrazuje osmnáctiletá muzikantka, která je autorkou textu a sama se v písni doprovází na kytaru.

Na její debutové album si budeme muset počkat do roku 2021, letos ji totiž čeká maturita. Přesto stále platí, že jméno Tereza Balonová patří k největším příslibům současného českého popu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY