Eminem dnes překvapivě vydal nové album "Music To Be Murdered By"

17.01.2020 09:09 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Vypadá to, že Eminem nás bude už jen beyoncégeddonovat. Zatímco když na konci roku 2017 vydal desku "Revival", proběhlo předem klasické propagační kolečko, následující "Kamikaze" se v srpnu 2018 prostě objevila. A stejně tak, opět naprosto nečekaně, dnes, v pátek 17. ledna, vydal další nové album s titulem "Music To Be Murdered By".

Eminem
© facebook interpreta
Nahrávka rozhodně není žádnou sbírkou nevydaných písniček, ale napěchovanou kolekcí zbrusu nových dvaceti tracků, kterým budete muset při poslechu věnovat více než hodinu v kuse. I sestava hostujících hudebníků je poměrně rozsáhlá, s rapperem strávili ve studiu čas Juice WRLD (který se vydání nedožil - zemřel v prosinci minulého roku), Ed Sheeran, Anderson .Paak, Young M.A., Royce Da 5’9″, White Gold, Skylar Grey, Black Thought, Q-Tip, Denaun, Don Toliver, KXNG Crooked a Joell Ortiz.

Souběžně s albem vypustil Eminem do světa i videoklip ke skladbě "Darkness". A rozhodně se nejedná o žádný zábavný hit, naopak se v něm textově i obrazově pustil do těžkého tématu - kontroly zbraní v USA. Není to lehké poslouchání ani pokoukání.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY