Taylor Swift se spojila s Netflixem pro dokument "Miss Americana"

16.01.2020 15:59 - Honza Balušek | foto: billboard.com

Jedna Taylor vládne všem! Zpěvačka na sklonku minulého roku posbírala hned několik cen za své album "Lover" i za dosavadní úspěšnou kariéru, během níž se z americké countryové hvězdičky vypracovala na pozici globální popové ikony. Ale ona si stále nedává pauzu. Streamovací služba Netflix už na Silvestra 2018 exkluzivně uvedla záznam z jejího "Reputation Stadium Tour" a nyní s ní síly spojila opět.

Už 31. ledna se dočkáme dokumentárního filmu nazvaného "Miss Americana", který slibuje pohled do soukromí Taylor Swift. Možná ale nečekejme umělkyni v pyžamu a usrkávající limonádu u bazénu, spíše nám chce snímkem prezentovat své názory a přerod v silnou ženu. Film, který režírovala Lana Wilson, bude mít světovou premiéru 23. ledna na filmovém festivalu v Sundance a dle jejích slov půjde o syrovou a emocionální jízdu.

Lednové uvedení dokumentu je poměrně překvapivé, protože před pár týdny se zpěvačka dostala do ostrého sporu s majiteli práv na její starší skladby, které údajně ve filmu nesměla použít. Vše však dobře dopadlo, a my se tak už za pár dnů budeme moci ponořit hluboko do její duše a života.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY