Melancholici Tindersticks vystoupí v červenci v pražském Divadle Archa a na Colours Of Ostrava

15.01.2020 14:47 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Britští rockoví melancholici Tindersticks přijedou v létě do České republiky. Dne 16. července v pražském Divadle Archa a o dva dny později na festivalu Colours Of Ostrava představí naživo svoji nejnovější desku "No Treasure But Hope" vydanou loni na podzim.

V Praze zahráli Tindersticks poprvé v září 1992 jako předkapela zdejšího prvního vystoupení Nicka Cavea, v Arše se kapela naposledy představila v roce 2016. Za zmínku také stojí fakt, že Tindersticks mají blízký vztah k České republice, protože klávesista David Boulter žije s českou manželkou v Praze. Vstupenky na koncert v Divadle Archa jsou v prodeji v síti Goout.

Devatenáctý ročník festivalu Colours of Ostrava proběhne od 15. do 18. července 2020 opět v úchvatném industriálním areálu ostravských Dolních Vítkovic. Prvními oznámenými jmény jsou Twenty One Pilots, The Lumineers, Youssou N'Dour, Sigrid, Wardruna, Tones and I, Meute, Fatoumata Diawara, KOKOKO!, The Hatters, Muthoni Drummer Queen, Fofoulah a Bazzookas. Program na 24 venkovních i krytých scénách nabídne přes 450 bodů - vedle koncertů více než 120 zahraničních a domácích kapel také diskuse v rámci mezinárodního fóra Meltingpot, divadla, workshopy, filmy, výtvarné instalace a další doprovodné aktivity. Vstupenky jsou v prodeji ve festivalovém e-shopu a v sítích GoOut a Ticketportal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY