Ozzy Osbourne v "Under the Graveyard" znovu prožívá alkoholová muka sedmdesátek

06.01.2020 16:34 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Ozzy Osbourne si počátkem roku užil své. Americký bulvár totiž do světa vyslal zprávu, že je na smrtelné posteli a už ani nepoznává svou manželku Sharon. Dcera Kelly naštěstí tyto informace záhy dementovala a prohlásila, že se její otec těší v rámci možností dobrému zdraví a rozhodně neumírá. Ne že by k tomu mnohokrát ve svém životě neměl blízko.

Už brzy by měl legendární rocker do světa vyslat nový videoklip k singlu "Straight To Hell", prozatím se ale vrátíme k předvánočnímu videu ke skladbě "Under The Graveyard". Autobiografický snímek se vrací do konce sedmdesátých let minulého století, kdy se Madman chystal upít v hotelovém pokoji, ale Sharon jej našla a prošla s ním ty nejtěžší chvíle ke střízlivosti.

Není to vůbec příjemné pokoukání, režisér Jonas Åkerlund je ostatně na podobné klipy mistr. Ozzyho si zahrál Jack Kilmer a Sharon, v té době jeho přítelkyni (vzali se až v roce 1982), Jessica Barden, která si jméno si udělala hlavně díky seriálu "The End of the Fucking World".

Ozzyho nové album "Ordinary Man" mělo původně vyjít už v lednu, ale oficiální datum vydání zatím oznámeno nebylo. Každopádně je jisté, že bude venku určitě dříve, než se Madman společně s Judas Priest představí 13. listopadu 2020 v pražské O2 areně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY