Při "Umřu s tebou" Juliana Záhorovského a Lucie Vondráčkové umřou leda tak posluchači

15.12.2019 17:55 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Našemu serveru čtenáři někdy v názorech ke článkům vytýkají, že v hodnoceních desek, skladeb či videoklipů je pro nás průměr ne 5/10, ale minimálně 7/10. To samozřejmě není pravda, jen prostě o hudbě, která je průměrná až špatná, má málokdo z redaktorů chuť psát, a proto má tak málo recenzí na musicserveru hodnocení nižší než šest. Ale když se blíží ty Vánoce, proč neudělat výjimku.

Jednou z těch opravdu nepovedených písní je totiž třeba "Umřu s tebou", kterou nazpívali jako duet (kdysi soutěžící v SuperStar) Julian Záhorovský a Lucie Vondráčková. Ani Boris Carloff na pozici producenta s touto unylou písničkou nezvládl nic udělat, podivný útok bubnů v refrénu má skladbu asi ozvláštnit, ale je stejně otravný jako "o-o" obou protagonistů. Abychom nebyli jen negativní, jednoduchý černobílý videoklip neurazí a Lucii to v něm stále velmi sluší.

Ano, česká scéna je plná ještě mnohem horších písniček, než je tato, ale o těch už prostě psát nechceme vůbec. Radši se pro vás snažíme objevovat hudbu, která je povedená a má smysl ji poslouchat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY