Harry Styles ve fantasy klipu k "Adore You" zachraňuje rybičku

09.12.2019 09:16 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Už jen pár dnů zbývá do vydání druhé sólovky Harryho Stylese. Nahrávka s názvem "Fine Line" se na svět dostane v pátek 13. prosince a zpěvák na ni po pilotním singlu "Lights Up" a promo skladbě "Watermelon Sugar" upozorňuje vskutku neobvyklým počinem "Adore You". A ta neobvyklost nespočívá ani tak v samotné písni jako v opravdu propracovaném a na speciální efekty bohatém videoklipu.

Známý profík Dave Meyers se opět vyřádil - příjemnou hitovku zpracoval v osmiminutový videoklip, který působí jako malý fantasy film. Odehrává se na fiktivním ostrově Eroda, na němž se lidé nikdy neusmívají, až se narodí chlapec, kterým je samozřejmě Harry, s úsměvem od ucha k uchu. Protože se cítí osamocen, ve chvíli, kdy chce vše skončit, zachrání malou rybku, o kterou se posléze stará. Jenže ta rybka začne růst... Jak celý příběh dopadne, se už podívejte sami, stojí to za to.

Pokud by vám hlas vypravěčky příběhu i její akcent byl nějaký povědomý, nemýlíte se. Meyers totiž k namluvení příběhu přemluvil zpěvačku Rosalíi, jednu z hvězd minulého ročníku Colours of Ostrava.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY